verbouwing woonhuis ransdaal

08/2018

Een ruime en persoonlijke woning

De eigenaren wilde verschillende plekken maken in hun woning en meer verbinding met de tuin creëren. Na de verbouwing moest oud en nieuw samen een geheel vormen. Met de nieuwe aanbouw kon een mooie woning gerealiseerd worden.

Aan de buitenkant bestaat het ontwerp uit twee blokken die samen een geheel vormen als broer en zus. Voor een klein budget kon veel ruimte gecreëerd worden door op een slimme manier gebruik te maken van de bestaande fundering en constructie. De verbinding met de achtertuin is versterkt door de nieuwe leefruimte met grote glaspartij aan de achterzijde. Daarnaast voegt de trap op een andere plek in het huis een nieuwe ruimtelijke dimensie toe.

De oplevering vindt medio 2019 plaats.

Gevels Ransdaal gewijzigd
Gevels na verbouwing